Restaurant Julian Selskaber og forplejning - Restaurant Julian

Selskaber og forplejning

Restaurant Julian tilbyder bæredygtigt mad og skræddersyede løsninger til alt fra sommerfester og møder til konferencer og julefrokoster. Vi har altid en menu som passer til lejligheden, og vi sørger for at variere vores udbud efter sæsonens råvarer. Dyk ned i mulighederne nedenfor og kontakt os for yderligere information, og hør mere om, hvordan vi sammen kan skabe et unikt arrangement.


Spis dig gennem Danmarkshistorien

Restaurant Julians selskabsmenu er inspireret af Nationalmuseets udstillinger ’Danmarks Historier’ og ’Danmarks Oldtid’. Menuen tilpasses sæsonens råvarer og skifter derfor omtrent hver tredje måned, men består altid af retter, der har været en del af det danske måltid gennem historien – lige fra oldtidens køkken, bondekøkkenet under enevælden til danske retter under industrialiseringen og Første Verdenskrig.
Det er derfor oplagt at kombinere et arrangement med en rundvisning i udstillingerne.
Dyk ned i vores selskabsmenu her


Oldtidsfund og penge på menuen

Til større selskaber tilbyder vi vores populære ’Pengemenu’. En menu, som er inspireret af de danske pengesedler samt Nationalmuseets udstilling ’Danmarks Oldtid’. I udstillingen kan du blandt andet se Solvognen og Flintedolken fra Hindsgavl, som også er trykt på de danske tusindekronesedler og hundredekronesedler.
Dyk ned i vores Pengemenu nederst på denne side


Bryllupsmenu

Hold et brag af en bryllupsfest hos Restaurant Julian i eksempelvis Nationalmuseets storslåede forhal eller i den historiske festsal omgivet af smukke søjler. Menuen skifter cirka en gang i kvartalet.
Dyk ned i vores menu


Kontakt

Vi modtager større grupper og selskaber til frokost, middage, fester mv. og bord reserveres ved at kontakte ls@restaurantjulian.com.


Andre lokationer

Udover lokaler på Nationalmuseet, tilbyder vi også Toldboden og hal 7 og 8 på Papirøen, der huser madmarkedet Copenhagen Street Food. Læs mere og find vores kontaktinformationer på Juliangroup.dk